Termeni si Conditii

ACCEPTAREA TERMENILOR


Bine ați venit pe site-ul MediHelp International!

Prezentul Acord conține termenii și condițiile complete („TOS”) care se aplică atunci când ne vizitați site-ul („Site-ul”) sau când alegeți să navigați conținutul acestuia. Prin utilizarea acestui Site sunteți automat de acord să respectați prezentele TOS, iar acestea au caracter obligatoriu. Prezentul acord descrie și conține întregul acord dintre dvs. și MediHelp International și înlocuiește toate acordurile anterioare sau actuale cu privire la subiectul din prezentul, adică orice declarații, garanții și înțelegeri cu privire la acest Site și conținutul furnizate de sau prin intermediul acestui Site.


CONȚINUTUL


În plus față de drepturile de proprietate intelectuală menționate mai jos, „Conținutul” este definit drept grafice, fotografii, inclusiv toate drepturile asupra imaginilor, sunetelor, muzicii, clipurilor video, audio sau textului de pe acest Site. MediHelp International încearcă să asigure faptul că informațiile de pe acest Site sunt corecte și complete. MediHelp International nu promite un conținut corect, complet, actual sau fără erori al acestui Site. MediHelp International nu promite că aspectele funcționale ale Site-ului sau conținutul vor fi fără erori sau că acest Site, conținutul sau serverul care îl pune la dispoziție sunt fără viruși sau alte componente dăunătoare. Întotdeauna recomandăm tuturor utilizatorilor de internet să se asigure că au software anti-virus actualizat instalat.


EDITAREA, ȘTERGEREA ȘI MODIFICAREA CONȚINUTULUI


MediHelp International își rezervă dreptul în orice moment și la unica sa discreție să editeze, să șteargă oricare dintre prezentele TOS conținute în acest Acord, afișând o notificare sau un nou acord pe acest Site. Utilizarea de către dvs. a Site-ului în urma afișării notificării noastre cu privire la orice modificări sau afișarea unui nou conținut va fi considerată o acceptare a acestor modificări. MediHelp International își rezervă în continuare dreptul de a modifica sau elimina (temporar sau permanent) acest Site sau orice parte din acesta fără notificare - în calitate de utilizator al acestui Site confirmați faptul că MediHelp International nu va fi responsabilă pentru orice astfel de modificări sau eliminări.


ACURATEȚEA, CARACTERUL COMPLET ȘI ACTUALITATEA INFORMAȚIILOR


Materialele de pe acest Site sunt prezentate doar pentru informare generală și nu trebuie să vă bazați pe acestea sau să le utilizați ca unică bază pentru luarea deciziilor, fără a consulta mai întâi surse de informații mai corecte, mai complete și mai actuale. Utilizarea acestui Site și/sau a oricărui material de pe acest Site se face pe propriul dvs. risc. Acest Site poate conține anumite informații istorice ce pot să nu fie de actualitate și care sunt citate doar pentru referință. Ne rezervăm dreptul de a modifica conținutul acestui Site în orice moment fără a ne obliga să actualizăm informațiile conținute pe acest Site. Dumneavoastră înțelegeți și sunteți de acord că este responsabilitatea dvs. să monitorizați modificările aduse acestui Site.


LICENȚĂ ȘI ACCES LA SITE


MediHelp International vă oferă o licență limitată de acces și de utilizare a acestui Site pentru scopurile dvs. private, necomerciale și nu pentru a descărca sau modifica vreo parte din acesta, cu excepția cazului în care ați obținut acordul expres scris al MediHelp International. Acest site web sau orice parte din acesta nu poate fi reprodus, duplicat, copiat, vândut, revândut, vizitat, distribuit sau exploatat altfel pentru orice scopuri comerciale fără acordul scris din partea companiei noastre și nu puteți vinde niciun conținut, software, produse sau servicii conținute de acest Site. Dreptul de a accesa acest Site nu implică niciun act de revânzare sau utilizare comercială a acestui Site sau a conținutului său și nu vă permite să descărcați sau să copiați nicio informație de pe acesta pentru utilizarea expresă sau în beneficiul unei alte companii sau comerciant. Orice utilizare nepermisă a acestuia încetează automat autorizația de licență acordată de MediHelp International.


PREȚURILE SERVICIILOR ȘI DETALII AFERENTE


Lista de prețuri de pe acest Site cu privire la serviciile furnizate de către MediHelp International conține prețurile de retail. Lista de prețuri este de fapt o cotație de preț comparativă și poate reprezenta sau nu prețul în ziua respectivă. MediHelp International nu garantează faptul că detaliile serviciilor sau alte informații conținute de acest site web sunt corecte, complete, de încredere, actualizate sau fără erori.


LINK-URI ȘI FRAME-URI


Nu puteți utiliza logo-ul nostru sau alte reprezentări grafice aferente acestui Site fără permisiunea expresă scrisă a MediHelp International. Mai mult, nu puteți utiliza sau include în niciun fel orice frame-uri sau mărci comerciale, logo-uri sau alte informații private, inclusiv conținutul reprezentat de imagini fără acordul nostru expres scris. Site-ul poate include link-uri către site-uri ale unor terți care sunt controlate și gestionate de alte persoane. Orice link către alte site-uri nu implică o validare a acestor site-uri de către MediHelp International și luați la cunoștință și sunteți de acord, prin prezentul, că MediHelp International nu este responsabilă pentru conținutul sau disponibilitatea oricăruia dintre aceste site-uri. Prin prezenta, luați la cunoștință și sunteți de acord cu faptul că noi nu suntem responsabili pentru disponibilitatea unor astfel de site-uri sau resurse externe, conținutul acestora, inclusiv dar fără limitare la orice link prezent într-un astfel de conținut sau orice modificări sau actualizări ale acestui conținut. În cazul în care doriți să accesați link-urile către site-urile web deținute de terți, faceți acest lucru pe propriul risc. Orice întrebări sau reclamații cu privire la orice link extern trebuie să fie adresate administratorului respectivului site web sau webmasterului.


PRECIZĂRI LEGALE


Utilizați acest Site pe proprie răspundere. Site-ul web este oferit „așa cum este” și pe baza „disponibilității”. Ne rezervăm dreptul în orice moment de a limita accesul la site-ul web sau la orice componentă sau parte a acestuia. MediHelp International renunță la orice garanții de orice tip, explicite sau implicite, inclusiv dar fără a se limita la garanțiile implicite de vandabilitate și potrivirea pentru un anumit scop și orice garanție privind faptul că materialele de pe site respectă legislația în vigoare și garanțiile legate de performanța site-ului web sau faptul că accesul la acest Site va fi neîntrerupt și fără erori; mai mult, MediHelp International nu oferă nicio garanție că acest Site va fi securizat, că site-ul web sau serverul gazdă vor fi fără viruși sau că informațiile conținute de acest Site vor fi complete, corecte sau actuale. În cazul în care descărcați orice material de pe acest Site, veți face acest lucru la propria alegere și pe propriul risc. Dvs. veți fi unicul responsabil pentru orice daune aduse computerului dvs. sau pierderi de date ce rezultă din descărcarea oricărui tip de astfel de materiale. Orice sfat sau informații, fie orale sau scrise, obținute din sau prin intermediul acestui site web nu oferă nicio garanție de niciun fel. MediHelp International oferă orice garanție cu privire la utilizarea materialelor de pe acest Site în ceea ce privește caracterul complet, corectitudinea, acuratețea, conformitatea, utilitatea sau altfel. Sunteți de acord că veți fi personal responsabil pentru utilizarea acestui Site și pentru toate comunicările și activitatea dvs. pe și conform acestui Site. În cazul în care descoperim că sunteți sau ați fost implicat/ă în activități interzise, nu ați fost respectuos/respectuoasă față de ceilalți utilizatori sau ați încălcat în alt mod prezentele TOS, putem să vă interzicem accesul la acest Site temporar sau permanent. Luați la cunoștință și sunteți de acord că nu există nicio relație de asociație, parteneriat, angajare sau de agenție între dvs. și MediHelp International, ca rezultat al prezentelor TOS sau a utilizării de către dvs. a Site-ului. Sunteți de acord că nu puteți și nu veți avea dreptul să fiți numit reprezentant, agent sau angajat al MediHelp International, iar MediHelp International nu va răspunde pentru nicio declarație, acțiune sau omitere din partea dumneavoastră.


DREPTURI DE PROPRIETATE INTELECTUALĂ


Prin prezentul luați la cunoștință faptul că toate drepturile de autor, mărcile comerciale și toate celelalte drepturi de proprietate intelectuală cu privire la acest Site și conținutul său (inclusiv, dar fără limitare la design-ul, textul, grafica, software-ul și toate codurile sursă de pe site-ul web) sunt deținute sau licențiate de MediHelp International sau utilizate în alt mod de către MediHelp International, conform legii. Accesând acest Site sunteți de acord că veți accesa conținutul acestuia exclusiv pentru utilizarea dvs. personală, necomercială. Nicio parte din conținut nu poate fi descărcată, copiată, reprodusă, transmisă, stocată, vândută sau distribuită fără acordul prealabil scris al titularului drepturilor de autor. Aceasta exclude descărcarea, copierea și/sau imprimarea paginilor site-ului web exclusiv pentru utilizarea personală, necomercială. Nu puteți modifica, adapta, traduce, pregăti hârtii derivate din, decompila, folosi tehnici de „inginerie inversă”, dezasambla sau încerca să obțineți codul sursă din oricare dintre serviciile, software-ul sau documentele noastre, crea sau încerca să creați un înlocuitor sau serviciu sau produs similar prin intermediul utilizării a sau accesului la programul/sursa sau orice informații cu privire la proprietatea MediHelp International. Utilizarea de către dvs. a Site-urilor și a conținuturilor acestora nu vă acordă niciun drept în legătură cu orice drepturi de autor, design, mărci comerciale și orice alte drepturi de proprietate intelectuală și drepturi materiale cu privire la conținut (conform celor descrise în secțiunea Conținut de mai jos), inclusiv software și toate HTML și alte coduri conținute de Site. Tot acest Conținut, inclusiv mărcile comerciale, design-urile și drepturile de proprietate intelectuală aferente ale terților menționate sau afișate pe acest Site sunt protejate de proprietatea intelectuală națională și alte legi și prevederi ale tratatelor internaționale.


POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE


Sunteți de acord să nu divulgați informațiile pe care le obțineți de la noi și/sau de la clienții, agenții de publicitate, furnizorii noștri și membrii forumurilor noastre. Toate informațiile transmise de către client unui utilizator final conform unui program informațional sunt deținute legal de MediHelp International, orice informații primite de client sunt confidențiale și nu pot fi divulgate. Editorul este de acord să nu reproducă, distribuie, vândă sau exploateze comercial sau altfel oricare dintre aceste informații.


COMUNICĂRI ȘI COLECTAREA DATELOR


Comunicări. Cu permisiunea dvs., putem utiliza datele dvs. cu caracter personal obținute prin intermediul paginilor noastre web pentru a vă informa cu privire la produsele și serviciile MediHelp International.


SOLICITARIPENTRU ANGAJARE


În legătură cu orice solicitare sau întrebare cu privire la angajare, puteți furniza informații despre dvs., precum o scurtă autobiografie sau un curriculum vitae. Putem folosi aceste informații în cadrul MediHelp International pentru o potențială angajare. Vom păstra informațiile pentru o analiză mai amănunțită până în momentul în care ne solicitați să le ștergem.


NERENUNȚAREA LA DREPTURI


Drepturile dvs. de orice fel nu pot fi cesionate sau transferate către și de la nicio persoană și orice astfel de încercare poate rezulta în rezilierea acestui Acord fără nicio responsabilitate din partea MediHelp International. Cu toate acestea, noi putem cesiona acest acord oricărei persoane, în orice moment, fără notificare. LIMITAREA RĂSPUNDERII Utilizatorul accesează site-ul pe propriul său risc. MediHelp International, afiliații săi, membrii rețelei, în mod individual sau colectiv, nu pot fi responsabili de orice daune directe sau indirecte și în special pentru daune materiale, pierderea datelor sau programelor, pierderi financiare ce rezultă din accesul la sau utilizarea acestui site web sau a tuturor site-urilor web care sunt în legătură cu acesta. Conținutul acestui site web este prezentat fără nicio garanție de orice tip. LITIGII Prezentele TOS și orice dispută în legătură cu sau care rezultă din prevederile acestora se vor supune legii din România. În caz de dispută, singurele tribunale competente sunt tribunalele din România.