Despre MediHelp

Furnizor de asigurari private de sanatate si grija pentru oameni

Istoric si parteneri Testimoniale

Calatoria MediHelp


Povestea MediHelp este povestea vietii noastre. Este povestea investitorilor, antreprenorilor, managerilor, intermediarilor, angajatilor si clientilor. Este o poveste despre grija pentru sanatatea celorlalti, despre pasiune si determinare, despre educatie si responsabilitate sociala. A fi cel mai bun este filozofia care determina atitudinea noastra in raport cu angajatii, partenerii, colaboratorii si, nu in ultimul rand, cu clientii nostri.

Suntem prezenti pe piata asigurarilor de sănătate de mai bine de 15 de ani si avem o misiune clara: sa cream si sa dezvoltam solutii inovatoare, adaptate nevoilor clientilor si partenerilor nostri.

Am fost pionieri in furnizarea de planuri complete de asigurari de sanatate, alaturi de asistenta medicala si servicii pentru clienti de inalta calitate. Operam si dorim sa ne extindem afacerea in Europa Centrala si de Est. In prezent suntem pe piata din Romania, Ungaria, Polonia si Bulgaria.

Am devenit o companie recunoscuta, in continuă crestere, apreciata de cele mai importante companii internationale de asigurari de sanatate, de partenerii nostri de afaceri, angajatii si clientii din intreaga lume.2005

infiintare MediHelp International
2009

colaborarea cu Lamp
2016

colaborarea cu Generali
2021

MediiHelp devine creator de produs

Partener premium de asigurareAlt asigurator partener