Avantajele unei asigurari medicale private

O necesitate adaptata la noua realitate

O asigurare de sanatate va ofera protectie prin acoperirea a ceea ce ati fi nevoit sa platiti in cazul unei probleme de sanatate. Asigurarea de sanatate privata de la MediHelp International va va salva de povara platilor integrale pentru ingrijirea medicala.

Acoperire internationala Europa sau Global
Ingrijire medicala orice clinica sau spital privat din lume
Conditii medicale la cele mai inalte standarde de calitate
Eliminarea stresului financiar cauzat de boli grave
O asigurare de sanatate internationala ofera posiblitatea unui tratement medical la cele mai inalte standarde


In momentul in care sanatatea dumneavoastra sau a celor dragi este in pericol, este de dorit sa beneficiati de cele mai inalte standarde si tehnologii medicale. Domeniul medical investeste constant in dezvoltarea de noi medicamente si proceduri care sa grabeasca diagnosticarea sau vindecarea. Accesul la cele mai noi tehnologii si la cei mai buni doctori specialisti nu este facil, in special daca pacientul nu este asigurat sau nu dispune de o suma care sa acopere costurile aferente. Printr-o asigurare de sanatate privata, veti avea libertatea de a alege cursul investigatiei sau al tratamentului alaturi de cel mai potrivit specialist in domeniu, indiferent de costurile implicate.

Asigurare de sanatate privata este o investitie pe termen lung


Priviti asigurarea de sanatate privata ca pe o investitie pe termen lung, beneficiarul fiind chiar dumneavoastra. Este de preferat sa investiti o suma accesibila din momentul in care sunteti sanatos pentru a beneficia de asigurare de-a lungul intregii vieti.

Asigurarea de sanatate privata va ofera linistea in ceea ce priveste situatia financiara


In cazul nefericit in care va imbolnaviti, costurile cu spitalizarea si tratamentele pot destabiliza situatia dumneavoastra financiara, mai ales in cazul in care doriti sa beneficiati de tratament in strainatate. Asigurarile de sanatate oferite de MediHelp International acopera spitalizare si tratamente pentru boli grave: cancer, transplant de tesut si organe, boli cronice, care in mod normal sunt extrem de costisitoare.

Asigurarea de sanatate privata internationala va ofera control in alegerea medicului specialist si a clinicii


Prin intermediul unei asigurari medicale private aveti posibilitatea de a alege clinica si specialistul la care doriti sa va tratati, asigurĂ¢ndu-va astfel ca vor fi luate toate masurile medicale pentru ca diagnosticul si tratamentul primit sa fie cele mai potrivite pentru dumneavoastra. Planurile de asigurare medicala internationala oferite de MediHelp va ofera posibilitatea sa accesati orice spital la alegere din lume. Pentru marea lor majoritate exista deja contracte de decontare directa cu asiguratorul, avand o retea formata din 1.4 milioane de clinici si spitale private din intreaga lume.